diumenge, 8 de novembre del 2009

PENYA CIUTADELLA-MIGJORN

El C.D. Migjorn aconsegueix un billet directe per la final amb una lluitada victòria a Son Marçal i desafiant el potent vent de Mestral.
La primer part ha estat clarament del Migjorn on ha gautidt de nombroses ocasions per avançar-se en el mercador, fins que en el minut 30, Rubén amb un xut des de uns 55 metres ha aconseguit posar per davant a l'equip migjorner.
La part ha acabat amb un 0-1 en el mercador.
La segona part amb el vent en contra, el Migjorn ha patit més i als 15 minuts l'equip local ha donat la volta al mercador. No obstant el Migjorn ha sabut sobreposar-se a les adversitats i en el minut 30 n'Adrià ha pujat l'empat al mercador amb un gran xut creuat (2-2)
Quan el partit estava a punt d'acabar, i semblava que quedaria amb tables, en Tomeu amb una gran jugada, ha aconseguit fer el 2-3 i donava la classificació matemàtica i el pase a la final del C.D. Migjorn!!!!
El Migjorn ha guanyat els sis partits que ha jugat, 6/6 per tant sóm finalistes de copa!!!!