dilluns, 18 d’octubre del 2010

Nova Victória del Migjorn

Gran victória del Migjorn al camp de l'Unió.
El Migjorn va aconseguir 3 punts importants en un camp difícil com es el de l'Unió. Va ser un partit intens i igualat, on el Migjorn, mes ben plantat en el camp i sortint a la contra va disposar de clares ocasions, A la primera part, un penal clar damunt LLonga va suposar el 0-1, que va marcar el propi jugador. L'Unió va disposar també d'ocasions clares i antes d'arribar al descans no es va senyalar un penal clar a favor del Migjorn. Ja en la segona part, l'Unió va empatar, també des del punt de penal. A partir d'aquí l'Unió es va créixer però va topar amb un Migjorn amb les idees clares, robant la pilota al contra atac i cercant la velocitat de Santi i Llonga. A la sortida d'un còrner va haver-hi "barullo" dins l'àrea que va aprofitar Adan per posar el definitiu 1-2 al marcador.
Al final, important victòria del Migjorn, que es posa 2n a la classificacíó, esperant aquest diumenge al Ferreries al camp de Los Nogales, que va empatar aquesta jornada contra el Sant Lluís.