dijous, 9 de desembre del 2010

CD Menorca 0 - 2 CD MIGJORN

En el partit aplaçat de la primera jornada de Copa, que es va disputar ahir dimecres 8, el Migjorn es va imposar al Menorca per 2 gols a 0.
El Migjorn s'enfrentava al Menorca, equip que encara no havia pogut guanyar en les 2 ocasions que s'havien vist les cares. Peró a la Copa el Migjorn está molt motivat, i ahir en va ser un clar exemple. L'equip migjorner s'adelantava a la primera part mitjançant un córner que Adriá, de cap, rematava al fons de la porteria. Antes d'acabar la primera part, Llonga, de falta directe, posava el 2 a 0 en el marcador.
La segona part va ser més de domini local, peró el Migjorn, que está demostrant una gran solidesa defensiva, va aguantar les pilotes llargues que el Menorca penjava a l'àrea. Al final, 3 punts més per al Migjorn, que es posa líder en solitari al grup B amb 6 punts.
La propera jornada, aquest diumenge 11 a partir de les 16.30 contra el Sami, al camp de Los Nogales. No será un partit fácil, ja que el Sami ve de guanyar el seu primer partit a costa del Sant LLuís. José Triay no podrá contar amb els sancionats Llonga i Pere.