dilluns, 30 de maig de 2011

Final temporada

Com cada any, a final de temporada, el Migjorn celebra el seu sopar de final de temporada, aquest any un tant especial, ja que l'entrenador José Triay nio seguirá la temporada que ve dirigint l'equip.
Com ve sent habitual, aqui us deixam sa carta de "Sa Tia", dirigida a tot el club, disfrutau-la:

SOPAR DE FUTBOL 2011!

Ser o no ser, això es la qüestió, però nosaltres si som un bon equip, quant em miro la plantilla, sent que les arrugues em surten per moments, quant veig en Rubén, n’Adan, en Toni, en Vicent, n’Adria, i en Joan, perquè son al·lots, que pràcticament e vist néixer, créixer, i a tots de petitons en algun moment els e servat (Bono i fins i tot he servat el president. Jaja).

Les mares som una mica cansades i sembla que els nostres fills passen de tot, però el detall que va tenir en Rubén, de dedicar-li un gol a la seva mare, el dia 27 de Març, perquè era el dia del seu aniversari, ens va emocionar a totes.

A n’Escaño per tenir un fill tan agradós.

En Carlos i en David Torres, al·lots una mica tímids, però enmig del camp ho donen tot.

En Santi, en Llonga, n’Ivan i en Marc, excel·lents jugadors, però no puc dir gaire cosa, perquè no els conec personalment.

A Rafa que des de las gradas le hemos apodado (El hombre de hierro), porque a veces nos pone el corazón en un puño, por defender la pelota con cualquier parte del cuerpo sin temerle a nada ( bueno con todas, todas no. Jeje).

En Sergio, que arribà al nostre poble, per fer de municipal i a poc a poc s’ha guanyat el poble, la davantera del Migjorn i alguna cosa més...

I en David que escalfa per la banda!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Surt com una fletxa, li passen la pilota i aaaaaaaaaaaaaaaay!!! Quasi ens marca un gol.

En Gigi que sempre es un gran referent per el seu equip sigui a la porteria o al “banquillu”ell no atura d’animar.

Però enguany tinc una espineta al cor, el gran capità del Migjorn en Tomeu sembla que deixa de jugar en el camp gros, per concentrar-se en jugar en un de més petit, sembla ser que per fer nova cantera per el Migjorn, però ara enseriu, vull agrair-te i donar-te les gràcies per la teva simpatia i per tot l’aguant que sempre ets tingut acceptant amb un somriure tots els comentaris i bromes que t’han fet després del partit, noltros tenim molta llengua, però en el fons som inofensives.

I també a nen Tolo, que sembla que ens deixa per motius semblants que es de’n Tomeu, se que t’he fet passar alguna mala estona, però tant com m’ets anat coneguent, ets comprès que és la meva manera de ser i que algú ho havia de pagar.

Gràcies a tots dos i creu-me que us trobarem a faltar després del partit a l’estoneta de “tartulia” al bar del camp.

La directiva també està d’enhorabona, en Tau i na Naty han estat pares d’un preciós fill.

En Rubén, que el tenim ben empardalat, amb na Meritxell.

Es “presi”, que s’ha emancipat a un “pisito de soltero cuidado nenaas”!!.

I agrair a tota la gent que fa feina perquè tot estigui apunt, en Pau, en Xaxo, na Nina, en Victor, i la recent incorporació el meu fill en Raúl.

I per acabar perquè sinó aquí també ens hauran de donar berenar, gràcies i gràcies a n’aquesta parella d’entrenadors en José i en Frans, que per durant dos anys consecutius, ens han fet arribar a la final de la copa i fer mobilitzar a tot un poble, no ho hem aconseguit, per això jo us propos que si alcem tots les nostres copes i unim les nostres ments en un mateix desig, estic segura que l’arribarem a aconseguir.

Gràcies a tots.

I VISCA EL MIGJORN!, que per això diuen que es GRAN!Sa Tia.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada